Wednesday, 14 August 2019

Testimoni Shaklee Youth Skincare




Testimoni Shaklee Youth Skincare | Assalamualaikum, entry kali ini nak kongsikan testimoni youth skincare seorang yang Ena kenali iaitu nenek kepada anak susuan Ena sendiri (ibu kepada Nadiah Suhaidi).  Beliau berumur sekitar 50an.  Sejak 2017, kulit Ummi Nad start jadi macam gambar di sebelah kiri tu. Kulit Ummi Nad sebelum ni cerah dan tak bermasalah sangat.

Mungkin asbab makan ubat TB, dan kesan pemakaian skincare yang claim semulajadi tapi tak berapa semulajadi, dia jadi macam tu. Pakai skincare tu pula ada lah dalam 30 tahun. Memang setia dan konsisten sungguh Ummi Nad ni.

Birthday Ummi Nad tahun lepas, Nad hadiahkan Youth Skincare yang masa tu baru je dilancarkan.

Memang ambil masa skit bila pakai skincare yang totally semulajadi, bebas 1500 bahan kimia bahaya, dan ambil masa 8 tahun R&D ni.

Along the way tu, banyak juga cabaran. Nad kena beri motivasi pada Ummi Nad supaya terus konsisten dan believe in Youth Skincare. Almaklumlah skincare baru untuk Ummi selepas 30 years kan. 

Alhamdulillah now berbaloi dah semuanya. Molek dah kulit Ummi 🥰 

Slowly, but surely ❤️
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment